Vacature

Consultant

  • Zwolle
  • 32-40
  • HBO/WO
Pro-actief, communicatief, software kennis en commercieel inzicht?

Pro-actief, communicatief, software kennis en commercieel inzicht? Dan ben jij degene die onze klanten begeleidt naar optimaal gebruik van de Cordeo software en die zorgt dat de wens van de klant wordt vertaald naar perfect passende software. Je bent continu in contact met onze klanten om te streven naar optimale klanttevredenheid en ervoor te zorgen dat zij het maximale uit onze producten halen.

Wat ga je bij Cordeo doen:

  • Je vertegenwoordigt Cordeo bij onze klanten en je vertegenwoordigt onze klanten binnen Cordeo.

  • Jij zorgt ervoor dat het Cordeo brand portal snel en goed geïmplementeerd wordt bij onze klanten en dat binnen Cordeo duidelijk is waar de behoeftes van de klant liggen, verzorgt een passende roll-out en traint de klanten bij het gebruik van het brand portal.

  • Je schakelt met het Sales & Marketing Team en het Development team om te zorgen dat de software die de klant gebruikt een meerwaarde heeft voor de klant en deze meerwaarde ook blijft houden.

  • Jij onderhoudt warme contacten met onze klanten en neemt initiatief om te bepalen hoe blij ze echt zijn en wat wij eraan kunnen doen om ze nog gelukkiger te maken.

  • Je zorgt dat de productkennis van onze klanten up-to-date is en denkt continu na over wat ze nodig hebben, wat we daarvoor moeten bouwen en hoe we ervoor zorgen dat de klant de technieken ook echt beheerst.

Zijn wij één en één is twee?

Zoek jij een goede balans tussen thuiswerken en met je collega’s op kantoor? Wil je werken met de devices die jij prettig vindt? We geloven dat jij in vrijheid het prettigst werkt. Bij Cordeo groei je mee. Afgebakende functies bestaan bij ons niet. Fijn voor ons, prettig voor jou. Je kunt zelf invulling geven aan je rol binnen de organisatie. Jij bepaalt de wijze waarop je groeit.

Deze rol past bij jou als:

Als je graag samenwerkt aan een doel, initiatief wil nemen en beschikt over een hbo werk- en denkniveau. Je sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht hebt. Je affiniteit hebt met software, processen en relatiebeheer. Je beschikt over een creatieve en analytische geest. Je het vermogen hebt om proactief te handelen en je te verplaatsen in verschillende klantsituaties. Je naast Nederlands ook het Engels goed beheerst. Je ervaring met Adobe (InDesign, Photoshop en Illustrator) is een pré.

De optelsom kunnen we maken door elkaar beter te leren kennen. Bel of mail gerust voor meer informatie of laat ons gelijk weten waar jij de match ziet door gelijk te solliciteren.

Zullen we eens kennismaken? Ik zie je motivatiebrief en cv graag tegemoet.
Julienne Vosselman HR / P&O
Vacature Consultant
Solliciteer!
Upload motivatie*
Upload cv*
Bonneval sebastien U Ip FY1 Umamw unsplash