Rondleiding door Cordeo

Wat kan je verwachten van onze demo?

Op locatie of online

Wil je een demo op locatie of liever remote? We leiden je graag in een uurtje rond door alle onderdelen die voor jullie interessant kunnen zijn.

Laat je rondleiden

We ontdekken samen het brand portal en alle mogelijkheden die Cordeo biedt. Zie het als een vrijblijvende verkenning van de tool.

Vrijblijvend advies

Je hoeft je niet voor te bereiden, dat doen wij. Van te voren brengen we jullie uitdagingen kort in kaart. Nadien kun je gratis een offerte krijgen.

Wat wil je graag zien van ons portal? Laten we samen Cordeo ontdekken.
Jan-Maarten Plomp Cordeo
Leer de tool gratis kennen

Plan je demo

Content Management Cordeo

+50.000 blije gebruikers

Daar zijn we best trots op

Referenties

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is uitgegroeid tot een complete communicatie-oplossing. De kracht van Cordeo is het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen."

Geertjan de Grip Media Buyer

“Cordeo heeft er voor gezorgd dat onze afdeling efficiënter en gestructureerder kan werken met grote besparingen als gevolg.”

Rhea Hermans Marketing Communicatie Manager

“We werken al 19 jaar met Cordeo. Zij hebben bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!""

Marloes Barelds Marketing Specialist