Gratis adviesgesprek

Leg je uitdagingen op tafel

Uitdagingen

Elke organisatie heeft uitdagingen rondom communicatie. Hoe streef je huisstijlconsistentie na in alle uitingen die je maakt? Hoe houd je overzicht en structuur? Hoe houd je grip op de contentstroom en werkdruk?

Bespreken

Maak je uitdagingen bespreekbaar. Leg ze eens aan ons voor. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden dat een brand portal je kan bieden. We duiken niet direct in de tool, maar kijken naar jouw behoeften.

Advieskwartiertje

Je kunt gratis een advieskwartiertje inplannen. We leren je kennen en kijken hoe we jou meerwaarde kunnen bieden. Je zit naderhand nergens aan vast. Wanneer heb je tijd?

Leg je uitdagingen op tafel. Ik denk graag met je mee!
Rink Slotema Manager Operations
Gratis adviesgesprek

Vraag 'm aan

Cordeo Digital Asset Management

+50.000 blije gebruikers

Daar zijn we best trots op!

Referenties

“Cordeo heeft er voor gezorgd dat onze afdeling efficiënter en gestructureerder kan werken met grote besparingen als gevolg.”

Rhea Hermans Marketing Communicatie Manager

"Olympia is als franchise organisatie erg tevreden met Cordeo. De brand portal faciliteert vele vestigingen in het maken van marketingmaterialen en nieuwsbrieven!"

Marloes Barelds Marketing Specialist

“We werken al 19 jaar met Cordeo. Zij hebben bewezen zichzelf elke keer weer te overtreffen en nieuwe waarde te leveren aan Infor. Het helpt ons om een grote hoeveelheid documenten in de juiste huisstijl te maken.”

Claudia van de Heg Project Manager Marketing Creative

"Wat in 2008 bij ons begon als een slimme template voor visitekaartjes is uitgegroeid tot een complete communicatie-oplossing. De kracht van Cordeo is het vermogen om in cocreatie steeds weer creatieve en innovatieve oplossingen te ontwikkelen."

Geertjan de Grip Media Buyer